side-area-logo

De pensioenworkshop, alles behalve saai

Weet u hoe het zit met de pensioensregeling van uw bedrijf? Zijn uw werknemers op de hoogte? De pensioenworkshop van Herenvest biedt uitkomst: pensioeninformatie, maar dan leuk en concreet.

Zelf aan de slag

Na een presentatie van 45 minuten -waarin onderwerpen als AOW-franchise en mogelijkheden voor beleggen en extra inleg in begrijpelijke taal en ook beeldend aan bod komen- gaan alle werknemers actief aan de slag. Via mijnpensioenoverzicht.nl en de portal van de pensioenuitvoerder zitten de werknemers zelf aan de knoppen. En dan gaat het pensioen leven!

Na deze workshop weet iedere werknemer alles van zijn of haar pensioen. Nog een voordeel: u vult uw goed werkgeverschap praktisch in! Natuurlijk begeleiden wij de werknemers ook persoonlijk in concrete keuzes binnen hun pensioenregeling.

Leerzaam en leuk

Wij, de medewerkers van Herenvest, hebben deze week zelf actief deelgenomen aan de workshop. Na de heldere uitleg over de nieuwe pensioenregeling door onze adviseurs gingen we aan de slag met ons eigen pensioen. Leerzaam en leuk tegelijk!

Wilt u gebruik maken van de pensioenworkshop van Herenvest? Neem contact op met:

Marlies Hensen             023-5112203

Werner Klitsie               023-5112202

Meer weten over dit onderwerp? Bel ons of maak heel eenvoudig een belafspraak en we bellen u terug!

Recommend
Share
Tagged in