side-area-logo

Het rapport van Herenvest

Afgelopen juni vonden de jaarlijkse voortgangsgesprekken met onze medewerkers plaats. Als onderdeel van onze HR-cyclus, bieden deze gesprekken al sinds onze oprichting -inmiddels ruim twintig jaar geleden- alle ruimte voor een open dialoog. Tweerichtingsverkeer dus.

Vragenuurtje
Tijdens deze sessies bespreken we het functioneren van onze collega én van Herenvest zelf. We vragen onze medewerkers waarom ze voor Herenvest hebben gekozen en nog steeds kiezen. We bespreken wat er goed gaat en wat er beter kan. Kortom, we vragen onze medewerkers het hemd van het lijf.

Een greep uit de reacties
Leuke relaties, fijn netwerk en supergezellige en competente collega’s.
De klantcontacten zijn prettig en het team is fijn om mee te werken.
Ik doe mijn werk graag en met heel veel plezier. Ik ben blij met zo’n fijne werkgever waarbij ik betrokkenheid, gezelligheid en waardering ervaar.
Herenvest en haar relaties bieden nog genoeg uitdagingen om mij te blijven ontwikkelen.
Ik vind het leuk om met vaste relaties contact te hebben. Daarnaast vind ik het fijn dat Herenvest constant in beweging is en kijkt naar de ontwikkelingen in de markt.
Ik vind het nog steeds (na 20 jaar) leuk om voor Herenvest te werken. Het bedrijf gaat met zijn tijd mee!

Een rapportcijfer waar je u tegen zegt
Onze medewerkers beoordelen Herenvest gemiddeld met een 8,4! Daar zijn de partners Bob Klijn, Henk Jansen, Cees Kraakman, Marc Vermeulen en Ronald Visscher enorm trots op en net zo blij mee, want een gemotiveerd team is de basis voor een excellente dienstverlening.

Recommend
Share
Tagged in