side-area-logo

Herenvest start volmacht: Guell Assuradeuren

Met heel veel plezier brengen wij u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen de Herenvest Groep!

Herenvest Groep
Al ruim twintig jaar is Herenvest als volledig onafhankelijk advieskantoor gespecialiseerd in bedrijfsmatige en particuliere verzekeringen. Onze kernwaarden Gemak, Gastvrijheid en Persoonlijke Verantwoordelijkheid komen terug in de kwaliteit van onze dienstverlening en service aan onze relaties.

Guell Assuradeuren
Om de kwaliteit van onze dienstverlening naar een nog hoger niveau te tillen hebben wij Guell Assuradeuren opgericht. Binnen Guell mogen wij een groot deel van uw verzekeringen geheel zelfstandig behandelen, accepteren en verwerken. Dit werkt uiteraard sneller en efficiënter ten opzichte van nu, omdat wij nu afhankelijk zijn van de verzekeraars waarmee wij samenwerken. Deze verzekeraars verlenen ons heel graag een volmacht;  zij weten hoe hoog onze lat ligt!

Met Guell Assuradeuren kunnen wij u dus een betere en snellere service bieden:

  • Wij mogen namens de verzekeraars zelf maatwerkpolissen opmaken die wij razendsnel kunnen verzenden;
  • Wij zijn niet meer afhankelijk van de verzekeraars zelf;
  • Wij mogen vrijwel alle schades direct met u afwikkelen.

Naast de fantastische collega’s van de Herenvest Groep, hebben wij onlangs een aantal nieuwe toppers aangenomen die Guell Assuradeuren verder vorm zullen geven.

Wat verandert er voor u?
In de komende maand gaan wij uw gegevens uit onze bestaande systemen ook invoeren binnen de administratie van Guell Assuradeuren. Vervolgens zullen wij in de daaropvolgende maanden uw polissen omzetten naar een polis van Guell Assuradeuren.

Deze polis wordt uiteraard minimaal tegen gelijkwaardige condities en premies overgevoerd. Maar tegelijkertijd zullen wij, zoals u van ons gewend bent, bekijken of het nog beter zou kunnen!

Uiteraard houden wij u van iedere stap op de hoogte!

Vragen?
Houd uw mailbox goed in de gaten, binnenkort hoort u meer van ons! Zijn er in de tussentijd vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Met enthousiaste groet,

Team Herenvest en Guell Assuradeuren

Recommend
Share
Tagged in