side-area-logo

Pensioen: wij hangen vast de slingers op  

Heeft u het onze pensioenadviseur Marlies Hensen al eens horen zeggen? Pensioen is een feestje. Met deze uitspraak doelt ze niet alleen op het met pensioen gaan zelf, maar ook op het regelen ervan. Hoewel deze uitspraak op het eerste gezicht een gigantische discrepantie lijkt, heeft ze wel gelijk. We leggen het uit.

Pensioencommunicatie is pure winst
Dat met pensioen gaan voor veel mensen reden is om de slingers op te hangen, is algemeen bekend. Maar weet u dat communiceren over pensioen (namens werkgevers) en het regelen van pensioen (door medewerkers) stiekem óók echt leuk is? Het één levert een betere werkgeverspositie op, het ander een op maat gemaakt pensioen en hiermee een zorgeloze oude dag.

Feest voor de werkgever
Gerichte pensioenkeuzes door medewerkers kunnen leiden tot aanzienlijk hogere pensioenuitkeringen. En werkgevers zijn de partijen bij uitstek om dit onder de aandacht van hun medewerkers te brengen. U brengt de boodschap, Herenvest doet de rest. Door pensioeninformatie op een minder abstracte manier te delen -sterker nog, tijdens onze workshops zitten uw medewerkers letterlijk zelf aan de knoppen- maken we het pensioen tastbaar. De mogelijkheid om deze secundaire arbeidsvoorwaarde op maat in te regelen, zal u door uw (toekomstige) medewerkers enorm worden gewaardeerd.

Feest voor de toekomstige pensionado
We staan aan de vooravond van de inwerkingtreding van het nieuwe pensioenstelsel waarin pensioenen gelijk met de economie groeien en dus soms ook minder hard groeien. Hét moment om het pensioen onder de loep te nemen. Want is de medewerker in de positie om wat meer risico te lopen of is zekerheid de beste optie? Herenvest zet uw medewerkers aan het denken en zorgt samen met hen voor een pensioen dat past als een jas.

Herenvest biedt alle relaties een eigen pensioenwebsite voor nog meer inzicht en overzicht. En voorlichten doen we via lunch&learn, ontbijtsessie, workshops of doelgroeppresentaties. Want exclusieve aandacht voor pensioen is de toekomst. We staan voor u klaar!

Recommend
Share
Tagged in