side-area-logo

Vroeg met pensioen

Werkgevers opgelet: Herenvest pensioenadviseur Marlies Hensen praat u op 1 of 6 april graag bij over de mogelijkheden van het vroegpensioen (RVU). Tijdens het samen met Vanhier Services georganiseerde webinar wordt u volledig ingelicht over de verruiming in het vorig jaar afgesloten pensioenakkoord.

Heeft u medewerkers op leeftijd voor wie eerder stoppen met werken interessant zou kunnen zijn? Of bent u getroffen door de coronacrisis en moet u gedwongen afscheid nemen van medewerkers? Wellicht biedt het verruimde pensioenakkoord uitkomst. Na het bijwonen van een van de webinars heeft u voldoende bagage om uw medewerkers te informeren over de mogelijkheden om eerder te stoppen met werken.

Naast de benodigde informatie over het vroegpensioen kunt u zich tijdens dit webinar laten informeren over HR-gerelateerde onderwerpen. HR-expert Huibert de Potter van Vanhier HR services praat u bij over Aanvullend ouderschapsverlof in de praktijk, de Wet arbeidsmarkt in Balans en de Verruiming van de werkkostenregeling.

Graag tot 1 of 6 april.

Meld u hier aan!

 

Recommend
Share
Tagged in