side-area-logo

Werken bij Herenvest? Ongelofelijk uitdagend!

Bij Herenvest werken 25 enthousiaste mensen. En hoe verschillend ze soms ook zijn, zo sterk zijn ze in hun vak en zo goed zijn ze met hun klanten. Op dit moment zoeken we twee nieuwe collega’s!

Binnen de branche van verzekeringsadviseurs neemt Herenvest een bijzondere plek in. Vooroplopen in de ontwikkelingen, bepalend voor de trends in de financiële wereld, en altijd professioneel advies vanuit een persoonlijke benadering.

We doen wat we beloven en willen het onze klanten zo makkelijk mogelijk maken. Dat alles doen we in een open sfeer, waarbij we ons hoogst verantwoordelijk voelen voor onze relatie met de klant.

Verantwoordelijk en persoonlijk

Deze ‘persoonlijke klik’ hebben medewerkers van Herenvest ook onderling. We zijn open in onze communicatie en voelen ons verantwoordelijk voor elkaar en de organisatie. Herenvest vindt het bovendien belangrijk dat iedereen zich persoonlijk blijft ontwikkelen. Wij staan achter je!

Twee vacatures

Momenteel hebben we twee vacatures voor ervaren vakmensen:

Schadebehandelaar voor zakelijke verzekeringen
Goed schades afhandelen is ons visitekaartje. Juist dáár kunnen we veel voor onze klanten betekenen. Daarom investeren we in ervaren mensen: minimaal 5 jaar ervaring en in bezit van de juiste diploma’s. Volledige vacaturetekst »

Relatiebeheerder bedrijfsrisico’s
De bindende factor tussen onze klanten, onze adviseurs en de maatschappijen. Je herkent risico’s bij klanten en komt daarvoor zelfstandig met goede oplossingen. We zoeken een kei in bedrijfsmatige schadeverzekeringen, ruime ervaring, hbo-niveau. Volledige vacaturetekst »