side-area-logo

VOOR ONDERNEMERS
DIE WILLEN GROEIEN

Visie op financiële zaken

Herenvest is een onafhankelijk financieel advieskantoor, gespecialiseerd in de (middelgrote) bedrijfsmatige markt. Daarbij kiezen wij voor een positionering op basis van de ‘Persoonlijke klik’, zowel richting relaties als naar elkaar, als medewerkers van Herenvest. Deze positionering wordt ingevuld met drie kernwaarden: Gemak, Gastvrijheid en Persoonlijke verantwoordelijkheid.

Het creëren van waarde is essentieel voor het voortbestaan van onze onderneming. Wij zijn origineel, afwijkend en authentiek. Wij worden niet puur gedreven door geld, maar door voordelen in behandeling van en service aan onze relaties. Werkend aan inzicht en interactie, vanuit verdieping in de relatie.

Binnen de branche van verzekeringsadviseurs nemen wij een bijzondere plek in. We hebben de neiging om voorop te lopen in marktontwikkelingen en publiceren daar ook over. Met enige regelmaat worden wij door vakbroeders en netwerkcontacten om onze professionele mening gevraagd. Onderscheidend zijn is ons bestaansrecht.

Layer
Layer

Wij vinden het een eer om onze relatie op een voetstuk te zetten.

Door die relatie daadwerkelijk te verrassen en te betoveren

met een positieve ervaring en toegevoegde waarde.

ONTDEK ONZE SPECIALISATIES

Continuïteit

Voorspoed