side-area-logo

VOOR ONDERNEMERS
DIE WILLEN GROEIEN

– RUIMTEMAKERS

COMMUNICATIEF RISICOMANAGEMENT

Risico’s zijn niet alleen een zaak van ondernemers, ook medewerkers spelen een rol. Bijvoorbeeld bij veilig werken, gezondheid en verzuim, en bescherming van bedrijfsgegevens. Daarom is risicomanagement ook een zaak van goede communicatie, van de dialoog binnen uw bedrijf. Onder de naam Ruimtemakers participeren adviseurs van Herenvest in een manier van adviseren waarbij in dialoog naar creatieve oplossingen wordt gezocht. Een nieuwe aanpak, die leidt tot efficiënter werken, inzicht in risico’s en een betere sfeer in bedrijven.

“Ruimte maken in risico’s geeft rust en vrijheid om te ondernemen”
Interesse? Bel Ronald Visscher voor een vrijblijvende afspraak: 023 5112226

– EXPAT MORTGAGES

DO YOU SPEAK OUR LANGUAGE?

Een koopcontract tekenen waar je geen letter van begrijpt? Het lijkt onwerkelijk. En toch kregen expats die in Nederland een paar jaar geleden een huis kochten voornamelijk Nederlandse documentatie onder hun neus. Laat staan dat de gemiddelde hypotheekadviseur kaas had gegeten van de laatste belasting- en fiscale regelingen voor expats. Ons businessplan was geboren. Inmiddels zijn we 8 jaar verder en mogen we vele honderden tevreden expats van maar liefst 70 verschillende nationaliteiten tot onze klanten rekenen.

Met een uitgebreid team van specialisten is Expat Mortgages fulltime aan het werk om hypotheken rond te krijgen. De hypotheekadviseurs verstaan niet alleen de taal van de expat, ze begrijpen ‘m ook. Ze verplaatsen zich in de expat en zijn specifieke wensen/behoeften en lopen net die extra mile. Dat geldt eveneens voor het zorgvuldig opgebouwde netwerk van gespecialiseerde adviseurs: notarissen, makelaars, taxateurs, bouwkundigen en relocaters. En ook al kunnen we de expat nog steeds onze merkwaardige Hollandse gewoonten niet duidelijk maken, ze begrijpen inmiddels wel wát ze tekenen en dat ze bij ons moeten zijn voor het beste advies.

– DIENSTEN

ONTDEK ONZE SPECIALISATIES

– 01

Continuiteit

– 02

Voorspoed