Vacature – Schadebehandelaar – zakelijk

Jij bent van nature behulpzaam en zoekt een organisatie die niet zegt dat ze klanten centraal stellen, maar waar klantgerichtheid een doel op zich is. Je hebt minimaal een paar jaar ervaring als schadebehandelaar en bent nu klaar voor een volgende stap in jouw carrière. Dit is jouw kans, namelijk in de functie van Schadebehandelaar zakelijk bij Herenvest te Haarlem.

Jouw werkomgeving
inspirerende werkomgeving en enthousiaste collega’s

In ons prachtig ingerichte kantoor is zeker ook een werkplek voor jou ingericht, maar meerdere dagen per week thuiswerken behoort zeker tot de mogelijkheden.

Jij en jouw ca 30 collega’s typeren zich als zeer dienstverlenend, behulpzaam en gaan voor klanttevredenheid. Daarbij is Herenvest geheel onafhankelijk in het aanbod qua verzekeraars om zo voor haar klanten daadwerkelijk tot hét best passende risicoadvies te komen. Wil jij een beter beeld van jouw toekomstige werkgever krijgen, check dan de website www.herenvest.nl.

Jouw uitdagingen
ben jij de versterking die Herenvest en haar klanten nodig hebben?

Bij Herenvest zien wij schadebehandeling als hét visitekaartje van onze dienstverlening. Als wij ergens het verschil kunnen maken voor onze klanten, dan is het dáár!

Met een andere ervaren Schadebehandelaar vorm je het team Schadebehandeling. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de schadebehandeling van onze gehele portefeuille. Deze zakelijke portefeuille bestaat uit ongeveer 1.500 bedrijfsrelaties, die qua grootte variëren van 1 tot 500 medewerkers.

De branches en risico’s waarin Herenvest actief is lopen erg uiteen, denk aan kleinere horecaondernemers tot mode-retailketens en van aannemers tot internationale olieterminals, waarbij de risico’s tot in de miljoenen kunnen lopen.

Herenvest verwacht niet van jou dat jij over alle ins en outs van de diverse branches beschikt, maar door jouw brede interesse en leergierigheid weet jij je dit wel snel eigen te maken.

Jouw werkzaamheden bestaan uit het correct in behandeling nemen, het actief volgen en tijdig afhandelen van schademeldingen en claims van zakelijke relaties. Daarom is het belangrijk dat alle stappen in de schadebehandeling steeds weer en tijdig met de relatie worden gecommuniceerd. Pro-activiteit is hierbij zeer belangrijk.

Als schadebehandelaar lever je een onmisbare bijdrage aan het realiseren van de kernpunten van onze dienstverlening: het bieden van gemak, duidelijkheid over de mate waarin een schade verzekerd is en het onderhouden van een prettige relatie met onze klanten.

Je zoekt naar mogelijkheden om de schade zo optimaal mogelijk af te wikkelen, maar kan ook duidelijk uitleggen waarom een schade eventueel niet is gedekt.

Daarnaast registreer je tenslotte ook mogelijkheden bij relaties om de schaderisico’s te verlagen.

Wie jij bent
de ideale Schadebehandelaar zakelijk binnen Herenvest

 • Je bent in het bezit van een afgeronde mbo-opleiding en de (Wft-)Modules Basis, Schadeverzekering Particulier en Zakelijk en Inkomen
 • In bezit van één of meer Assurantie A-diploma’s is een pré
 • Minimaal 5 jaar werkervaring als zelfstandig schadebehandelaar, bij voorkeur bij een intermediair of beursmakelaar
 • Beschikbaar voor een vaste baan van 32 – 40 uur per week
 • Woonachtig in omgeving Haarlem

Arbeidsvoorwaarden
wat krijg je als zakelijke Schadebehandelaar?

 • Een inspirerende werkplek met enthousiaste en behulpzame collega’s
 • Een organisatie die voorop loopt bij nieuwe marktontwikkelingen, lees recente publicaties via: http://www.herenvest.nl/actueel/
 • Een jaarcontract met intentie tot een vast dienstverband
 • Een marktconform salaris (afhankelijk van de ervaring die je mee brengt)
 • Mogelijkheid tot volgen van diverse (branche)opleidingen, denk aan (Wft)Modules of verbreding van jouw A-diploma’s
 • Mogelijkheid tot thuiswerken
 • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur per week en 8% vakantiegeld
 • Reiskostenregeling á € 0,19 per kilometer
 • Overlijdensrisico- en arbeidsongeschiktheid verzekering voor rekening van Herenvest
 • Pensioenregeling met een eigen bijdrage van 50% van de beschikbare premie

Solliciteren
ben jij de nieuwe Schadebehandelaar zakelijk van Herenvest?

Overtuig ons dan! Stuur je CV met begeleidende brief naar sandrapostma@herenvest.nl.